Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Havuz
28 mai 2015

Ücretsiz Blog Açmak, Kişisel veya Kurumsal Wordpress

İpuçları - Part Three 
Merhaba
Nasılsın? Ben her şey iyi gider umuyoruz.
Bir kaç dakika zaman var mı? Sonra sizinle paylaşmak için büyük bir ipucu Usher gidiyorum. Bu neredeyse benziyor "müşterilerinizin kafasında okuyun."
Ne demek istediğimi anlatacağım:
Eğer içeriği çok yaparsanız (makaleler, blogunuza, web sitesi için sayfaları) o hevesli insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu bir konuyu seçmek için her zaman iyi online yazıyor. Eğer bu insanlar bu insanlar hakkında herhangi bir sorunuz ya da şikayetiniz varsa tam olarak nerede ve cevap yardımcı olabilir biliyordu eğer serin olmaz mı?
Tabii !! Bu harika olurdu.
Sen her zaman karşılaştıkları, tabii ki, müşteri sorabilirsiniz. Ve hep seveceğim olur. Ama bazı insanlar biraz utangaç ve daha az geribildirim vermek için cesaret edecektir. Yoksa bile çok az kamuoyunu olabilir?
Bu insanlara sormak Eğer öyleyse, burada çekim gerçekten katılmak değil. Değil mi? İşte insanlar gibi pazar ya da niş bilmek istiyorum anlamaya benim önerilerim vardır. Ya da yardıma ihtiyacı nerede. Eğer daha sonra yeni yazı eğer, insanlar "hey, bu tam olarak doğru değil." Düşünecek
Ben en iyi ne yapabilirim söyleyeyim:
Forumlar için 1. Bak!
Hangi pazar ya da niş size, oturup insanların piyasadan toplamak forumları arayın. Bunu yapmanın en iyi yolu, Google aracılığıyla;
 
Forum: Sizin pazar
 
Kolaylık sağlamak için, ben burada tekrar WordPress örnek almak.
 
Sonra Google arama çubuğuna bakmak şekilde gelir;
 
Forum: WordPress (kelime "forum" ve "forumlar" kullanarak).
 
Google daha sonra tüm sonuçları gösterecektir. Ama çok daha önemli Google zaten o bölgede TOP forumlar ve onlar genellikle popülariteye göre sıralanır sana ne için tanımlar olmasıdır.
 
Bu sıralama yine hepinize kaydeder ..
2. forumlarda çeşitli abone
Forumunda kaydettirin. Hemen hemen her forum web üzerinde arama sağlar. Bu diğer forumlarda özgür olabilir Bazı forumlar bunu kaydetmeniz gerekir. 
3. Anahtar
Forumda arama alanına aşağıdaki terimlerden birini yazın:
  • "Önerileri";
  • "Ben sevmediğim";
  • "Ben yardıma ihtiyacım var";
  • "Birisi bana yardımcı olabilir";
  • "Arıyorum";
  • "Kötü / değersiz";
  • "Umutsuzca arayan";
  • "Bulunamadı";
  • "Hiçbir fikrim yok";
  • "Çaylak"
  • "Ilgili sorular"
Tabii çok daha fazla söz vardır. Ve belki içeride hemen bir çift ateş.
Eğer şartları Yukarıdaki örneği arama yaparsanız (bazı durumlarda sadece böyle bir "Captcha şey" dolgu), çoğu durumda sorunların net bir resim hedef kitleniz tarafından tecrübe edecektir.
Ve burada web sitenize veya blog yazabilir hangi sonraki blog yazısı ya da makale! Ya da belki sizin ziyaretçiler için bilgilendirici bir e-kitap yazma istiyorum. Olasılıklar sonsuzdur, burada bulabilirsiniz.
4. Ek bir ipucu
Son olarak, size ekstra bir ipucu vermek istiyorum.
 
Daha önce de söylediğim gibi, pazar ya da niş, forumda yeni bir kullanıcı TOPforumlarda kayıt için akıllıca olacaktır.
 
Şimdi tanıtımı için izin verilmez tabii forumlarda olduğunu. Ve bu kesinlikle moderatörler ve diğer katılımcılar tarafından takdir edilmez.
 
Ama ne yapabilirim?
 
Yeni profil oluştururken, bir "imza" oluşturmak için en forumlarda mümkündür.Haritaları açıdan bu (imzadan kısaltılmıştır), bir "sig" denir.
 
Bu imza ardından / yazı veya cevap mesaj yazmak her yazının altına yerleştirilir.
 
Matematik yapmak, bu dönüşüm için ne anlama gelecek! Forumunda herkes yani aynı zamanda kullanıcı adınızı tıklatın ve sonra onlar da imzalarını görüyoruz.
 
Bir imza web sitenize eşlik sualtı url insanlarla metnin bir parçası olabilir. Ancak bazı durumlarda da bazı promosyon metin ile bir resim elde edebilirsiniz.
Görüntü
Yukarıda sadece birkaç örnek bahsetti. Bu size yeni bir altın madeni dokundunuz diğer bazı terimler ile duygu elde ederken her şey belirli terimleri bulmak için gidiyoruz olabilir. Bu bazen sen de piyasada bağlıdır.
 
En son ama en kötü değil; Eğer forumda bulmak öğeler oldukça yeni iseniz, sizin uzmanlık iletiye cevap vermek için karar verebilir. Sonra bu sorunla uğraşan makale için bağlantı.
 
Süper Dönüşüm!
 
Ben bu ipuçlarını zevk umuyoruz.
 
Hepinize iyi dilek ve yine büyük bir gün yapmak.
 
Saygılarımızla,
 
Bennie
Publicité
Publicité
Commentaires
Havuz
Publicité
Publicité